The debugger is bugging me

I don’t know why but for one certain application the Continue, Step into etcetera buttons are not displayed any more in the LotusScript debugger. I googled but I could not find an answer to ‘reset’ it. Do you know THE solution?

error in debugger
error in debugger
PS. I use the Notes 7 client…
Advertisements

4 thoughts on “The debugger is bugging me

  1. Andre Guirard 2008-August-22 / 6:43 pm

    No, but if you send me a copy of the application I’ll see what I can do about it.

  2. quintessens 2008-August-23 / 9:42 am

    Is such a thing application dependent? Does it save the data somewhere in a log file?

  3. Jan Van Puyvelde 2008-August-23 / 11:58 pm

    All I know is that “Persistent Breakpoints” are saved in profile documents inside the application. Maybe it’s worth a shot to delete them ?

  4. quintessens 2008-August-26 / 11:46 am

    Somehow I solved the problem:

    – I recompiled all LotusScript

    This did not ‘solve’ the problem but as soon as I edited somewhere any LotusScript code the debugger appeared again. Hmmm odd….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s